Професионални рекламни услуги на етажна собственост

Рекламодатели

Искате ли Вашата реклама да бъде видяна от много потенциални клиенти?

Искате ли Вашата реклама да не бъде просто смачкана и не прочетена, а да стои на видно място във всеки жилищен вход поддържан от Кантора Домоуправител?

Ние от Кантора Домоуправител предлагаме следните видове реклама за популяризиране на бизнеса Ви:

 • Рекламни табла– всяка жилищна сграда, клиент на Кантора Домоуправител  разполага с монтирано в асансьорната кабина Рекламно табло. В случаите, в които липсва асансьор, Рекламните табла се монтират на видно място във фоайето на входа. Рекламните брошури се поставят в предвиденото място на Рекламните табла, а не на повърхността му, като по този начин се предотвратява тяхното премахване или нарушаването на целостта им, което от своя страна гарантира непрекъснато присъствие на рекламата в Етажната Собственост.

  Рекламно табло е изработено от висококачествени водоустойчиви материали с размери 540 мм на 715 мм (формат A2). Всяко табло може да разполага с до 4 отделни рекламни позиции с размери 210 мм на 297 мм (формат А4). Таблата са проектирани специално за дейността на Кантора Домоуправител и конструкцията им е изцяло съобразена със спецификата на работния процес.

  Брошурите, които се поставят в Рекламните табла са печатни материали, които могат да бъдат предварително предоставени от рекламодателя или проектирани и изработени с наше съдействие. Монтажът, подмяната и цялостната дейност по Рекламните табла са грижа на квалифицираните служители от екипа на Кантора Домоуправител.

 • Монтиране на покрива на антени на мобилни оператори;
 • поставяне на рекламни пана на фасадата на сградата;
 • всички други видове реклама, от която Вие като рекламодател бихте имате нужда.

Попълнете заявката за Реклама и ще се свържем с Вас в най- кратък срок, за да Ви предложим най- изгодните условия за рекламиране в Етажна Собственост.

  Етажна Собственост

  Кантора Домоуправител предлага широка гама от рекламни услуги, насочени конкретно към Етажните Собствености. Ние привличаме рекламодатели, които да осигуряват допълнителен приход на всеки вход, чрез осъществяване на иновативни рекламни кампании в общите части на сградата.

  Искате ли да научавате за най- новите и изгодни продукти и услуги на пазара?

  Искате ли да не препълват пощенската Ви кутия с рекламни брошури и материали?

  Искате ли да получите допълнителен доход или услуга към Етажната собственост?

  Ако проявявате интерес към поставяне на рекламни табла, поставяне на рекламни пана на фасадата на сградата, монтиране на антени на мобилни оператори или друг вид реклама,  които  осигуряват допълнителен доход на Етажната собственост, моля попълнете формата по- долу и ще се свържем с Вас в най- кратък срок!