Уважаеми клиенти, Във връзка с обявеното извънредно положение в страната, Ви информираме, че:

Кантора Домоуправител е в пълна готовност да обслужва сградата Ви спрямо договорните ни отношения, като за тази цел запазваме активността на връзката с нас чрез телефонни обаждания, имейл и чат платформи.

Информираме Ви, че с цел осигуряване на необходимите средства за заплащане на сметките на сградата и плащанията на такси в този период, изцяло трябва да бъдат извършвани дистанционно чрез касите на Easypay, epay.bg. Тези плащания може да извършвате с Вашият персонален код от информационното табло, от смс известяванията, които получавате или като се свържете с нас. Молим всеки един от Вас да внася регулярно дължимите суми по изброените дистанционни начини, за да не се стигне до прекъсване на електроенергия в сградата и невъзможност за използване на съоръженията в нея.

С цел изпълняване на държавните разпореждания, организирането и провеждането на Общи събрания се прекратява до промяна на ситуацията в страната. Информирайте ни, ако по някаква причина сметнете, че е необходимо организирането на извънредно събрание, за да можем заедно да планираме такова, ако ситуацията в страната го позволява.

Ремонтните дейности в сградите продължават да се извършват по план, а за извънредни такива ще можем да провеждаме дистанционно допитване (чрез телефони и имейли) относно съгласие.

От 16.03.2020г. офисите на компанията ще спрат работа с клиенти на място до второ нареждане.

С цел спазване на законовите разпореждания, вярваме че всеки един от Вас ще съумее да съхрани както себе си, така и околните.

С уважение,
екипа на Кантра Домоуправител